top of page

УСЛОВИЯ БРОНИРОВАНИЯ

ВНИМАНИЕ!

В воскресенье мы работаем только по предзаказам. Забронировать игру на воскресенье необходимо до 20:00 в субботу.

Забронировать игру

Игру можно забронировать через сайт

Эл. почта

С нами можно связаться по электронной почте. Мы постаремся ответить в течении 24часов.

Позвоните нам
0503038741

Обслуживание в будние дни 11-19

Суббота 11-19

Воскресенье 13-19

Понедельник - закрыто

УСЛОВИЯ БРОНИРОВАНИЯ И ОТМЕНЫ

УСЛОВИЯ БРОНИРОВАНИЯ

Suosittelemme vuorojen varauksen etukäteen, tulet sitten yksin tai isommalla porukalla. Varaamalla pelivuoron varmistat, että sopiva peliaika on varattu sinulle. Paikalle saapuminen noin 15min. ennen peliä.

Voit varata peliajan varausjärjestelmän kautta. Vastaanotamme varauksia myös sähköpostitse ja puhelimitse areenan aukioloaikoina. Voit maksaa varauksesti etukäteen laskulla, kortilla tai paikan päällä (korttimaksu, käteiset ja erilaisilla liikunta- ja virikeseteleillä sekä Extreme Areenan lahjakorteilla),

Lapsia ei saa jättää yksin Extreme Areenan tiloihin. 

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Varaus on aina sitova. Julkisien pelien peruutukset ja pelaajamäärän muutokset tulee tehdä viimeistään 24 h ennen peliajan alkua. Mikäli peruutus tehdään tämän jälkeen tai asiakas jättää saapumatta veloitamme koko tapahtuman hinnan.

 

Yksityispelit ja synttäripaketit tulee peruuttaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Mikäli varaus perutaan myöhemmin kuin 7 vrk ennen tapahtumaa, veloitamme 50 % tapahtuman hinnasta. Jos peruutus tehdään tapahtumapäivänä tai asiakas ei saavu paikalle, veloitamme koko tapahtuman hinnan.

MUUTOKSET VARAUKSEEN

Avoimiin peleihin ja synttäripaketteihin voi tehdä pieniä henkilömäärämuutoksia vielä 72 tuntia ennen tapahtumaa. Jos paikan päälle saapu enemmän pelaajia, niin paikkojen lisääminen on mahdollista ainoastaan, jos peleissä on tilaa.

 

Veloitamme asiakkaalta alunperin sovittu summa, ellet ole perunut ylimääräisiä paikkoja etukäteen aikarajojen puitteissa.

ПОВЕДЕНИЕ

1. Ожидается, что игроки будут вести себя честно и дружелюбно. Игроки, не умеющие вести себя в соответствии с правилами могут быть исключены из игры. Данные правила обеспечивают веселую и безопасную игру на арене.

2. Следуй правилам.

 

Нарушение правил, неподобающее поведение и нарочная порча иммущества приводит к возмещению ущерба, а также к окончанию игры. ASA Extreme Arena  имеет право в этом случае исключить из игры игрока нарушающего вышеперечисленные правила.

 

Mikäli ASA Extreme areenan siisteydestä, palvelusta tai henkilökunnasta on huomautettavaa, pyydetään siitä ilmoittamaan välittömästi klubin johdolle.


Kiitos että noudatat yhteisiä turvallisuus- ja järjestyssääntöjämme. Kunnioittamalla niitä harjoittelu ASA Airsoft Arenalla on turvallista ja viihtyisää.

PELIOHJAAJA

Peliohjaa

bottom of page