top of page

VARAUKSET

HUOM!

Sunnuntaina toimimme ainoastaan ennakkovarauksien mukaan. Varauksen on tehtävä viimeistään lauantaina ennen klo.20:00

Varaa peli

Voit varata pelin myös varausjärjestelmän kautta

Sähköposti

Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostilla. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin vuorokauden sisällä.

Soita meille
0503038741

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 11-19 

Lauantaina klo 11-19

Sunnuntaina klo 13-15

VARAUS & PERUUTUSEHDOT

VARAUSEHDOT

Suosittelemme vuorojen varauksen etukäteen, tulet sitten yksin tai isommalla porukalla. Varaamalla pelivuoron varmistat, että sopiva peliaika on varattu sinulle. Paikalle saapuminen noin 15min. ennen peliä.

Voit varata peliajan varausjärjestelmän kautta. Vastaanotamme varauksia myös sähköpostitse ja puhelimitse areenan aukioloaikoina. Voit maksaa varauksesti etukäteen laskulla, kortilla tai paikan päällä (korttimaksu, käteiset ja erilaisilla liikunta- ja virikeseteleillä sekä Extreme Areenan lahjakorteilla),

Lapsia ei saa jättää yksin Extreme Areenan tiloihin. 

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Varaus on aina sitova. Julkisien pelien peruutukset ja pelaajamäärän muutokset tulee tehdä viimeistään 24 h ennen peliajan alkua. Mikäli peruutus tehdään tämän jälkeen tai asiakas jättää saapumatta veloitamme koko tapahtuman hinnan.

 

Yksityispelit ja synttäripaketit tulee peruuttaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Mikäli varaus perutaan myöhemmin kuin 7 vrk ennen tapahtumaa, veloitamme 50 % tapahtuman hinnasta. Jos peruutus tehdään tapahtumapäivänä tai asiakas ei saavu paikalle, veloitamme koko tapahtuman hinnan.

MUUTOKSET VARAUKSEEN

Avoimiin peleihin ja synttäripaketteihin voi tehdä pieniä henkilömäärämuutoksia vielä 72 tuntia ennen tapahtumaa. Jos paikan päälle saapu enemmän pelaajia, niin paikkojen lisääminen on mahdollista ainoastaan, jos peleissä on tilaa.

 

Veloitamme asiakkaalta alunperin sovittu summa, ellet ole perunut ylimääräisiä paikkoja etukäteen aikarajojen puitteissa.

KÄYTTÄYTYMINEN

1. Pelaajilta odotetaan rehtiä ja ystävällistä käyttäytymistä. Pelaajat jotka eivät osaa käyttäytyä asiallisesti voidaan erottaa pelistä. Tämä takaa hyvät välit pelaajilla ja pelin sujuvan toteuttamisen.

2. Noudata pelin sääntöjä.

Mikäli asiakas rikkoo näitä sääntöjä, käyttäytyy muuten hyvien tapojen vastaisesti tai vahingoittaa tahallisesti ASA Airsoft Arenan omaisuutta, siitä seuraa vahingonkorvausvelvollisuus ja ASA Extreme Areenalla on oikeus perua asiakkaan voimassa oleva asiakkuus välittömästi.

 

Mikäli ASA Extreme areenan siisteydestä, palvelusta tai henkilökunnasta on huomautettavaa, pyydetään siitä ilmoittamaan välittömästi klubin johdolle.


Kiitos että noudatat yhteisiä turvallisuus- ja järjestyssääntöjämme. Kunnioittamalla niitä harjoittelu ASA Airsoft Arenalla on turvallista ja viihtyisää.

PELIOHJAAJA

Peliohjaa

bottom of page