top of page

KESÄLEIRIT VARAUSEHDOT

Voimassa 01.04.2024 alkaen 

Varaaminen

Kesäleiri varataan käyttämällä ASA Extreme Areenan erillistä varauslomaketta. Jokaisesta varauksesta lähetämme vahvistuksen sähköpostitse, johon sisältyy tieto varatuista palveluista. Varaus vahvistetaan maksamalla lasku, joka lähetetään hyväksytyn varauksen jälkeen. Maksun suorittaminen lopullisesti vahvistaa leiripaikan.

Osallistujalle lähetetään leirikirje ja maksuohjeet sähköpostitse noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Loppumaksu tulee suorittaa viimeistään seitsemän päivää ennen leirin alkamista. Jos leirille ei ole ilmoittautunut riittävästi osallistujia, järjestäjä pidättää oikeuden peruuttaa leirin.

 

Maksutavat

Maksu hoidetaan laskun kautta, joka lähetetään noin kaksi (2) viikkoa ennen kesäleiriä. 

Force Majeure

Force majeure -tilanteissa, kuten lakot, tulipalot, evakuoinnit, energiahuollon katkokset, tekniset viat tai huoltotoimenpiteet, ASA Extreme Arena ei ole velvollinen korvaamaan palvelua, joka menetetään kyseisten tapahtumien seurauksena. Pyrimme informoimaan asiakkaita mahdollisimman nopeasti, kun tällaisia tilanteita ilmenee.

Maksetun kurssin peruutus tai käyttämättä jättäminen

Leiri-ilmoittautumisen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä Extreme Areenaan sähköpostitse. Peruutuksen yhteydessä pidätämme 50 euroa osallistujaa kohden, jolla kattamme jo aiheutuneet toimisto-, ruoka- ja valmistelukulut. Jos peruutus tapahtuu alle viikkoa ennen kesäleirin alkua, hyvitämme 50 % maksetusta leirimaksusta. Mikäli leiriä ei peruuteta ja osallistuja ei saavu paikalle, pidätämme koko maksun. Extreme Areena ei ole velvollinen korvaamaan palvelua, jos asiakas ei käytä sitä.

Sairastapaukset

Mikäli leiriläinen sairastuu äkillisesti tai joutuu tapaturmaan, kesäleirin voi peruuttaa ilman kuluja esittämällä sairaustodistuksen. Peruutus tulee tehdä välittömästi areenalle. Hyvitys myönnetään jäljellä olevista leiripäivistä lahjakorttina.

Muuta

Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin varausehtoihin. Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia varausehtoihin ja suosittelemme asiakkaita tutustumaan ajantasaisiin varausehtoihin ennen varausta. ASA Extreme Areena käsittelee kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti eikä luovuta niitä kolmansille osapuolille. Huomioithan, että ASA Extreme Areena ei vakuuta leiriläisiä.

bottom of page